Boeken/reviews

Angst
Spanning, misdaad en avontuur
(verhalenbundel)

Angst is 16 november 2016 verschenen. Een bundel vol afwisselende, sfeervolle winterse, maar ook meeslepende verhalen als cadeaugeschenk voor de komende feestmaand.


De boekpresentatie is geweest, het was een geweldige avond, waarbij het authentiek café De Mommeriete bomvol zat. Een impressiekunt u zien onder 'foto's' op deze site.

Via deze knop heeft u het boek zó in uw brievenbusOf u kunt het natuurlijk ook, als u in de buurt woont, via mij verkrijgen.
Momenteel ligt het boek tevens te koop bij:

*  Boekhandel Heijink
*  Boekhandel Heinink
*  Bruna in Hardenberg
*  Plus Alfring Gramsbergen
*  Kapsalon Breukelman Gramsbergen
*  Primera Coevorden
*  ECI.nl
*  Bruna Zwolle Aa-landen. 

Fragment

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een fragment lezen? Dat kan, klik dan hier.

Recensent Hanneke Tinor-Centi heeft een prachtige recensie geschreven. 

"Angst’ is een bundel vol spannende verhalen. De hoofdpersonen in elk van de verhalen zijn ‘doodgewone’ mensen. Gewone mensen die totaal onverwacht in ongewone en angstige situaties terecht komen. Van een gasexplosie in een winkelcentrum tot een verkrachting. Een cocaïnesmokkel en diverse andere criminele activiteiten en angstige situaties komen voorbij in ‘Angst’. "


Lees hier de volledige recensie.


Klik om een review te lezen of reactie achter te laten
 


'De Overwinning'

mei 2012:

Debuutroman 'De Overwinning' bestellen bij: bij uitgeverij Boekscout.nl

Anouk (12 jaar) gaat met haar familie op vakantie naar Oostenrijk. Daar onderneemt ze samen met 

haar ouders en zusje diverse sportieve activiteiten. Tijdens het bergwandelen- en klimmen krijgt ze een ongeluk. Dit verandert haar leven, en die van haar directe omgeving, drastisch. De auteur neemt je mee gedurende dit proces. Leuke belevenissen, avonturen en dagelijkse dingen, evenals moeilijke momenten en dramatische wendingen worden met je gedeeld. Dit boek laat zien wat je met een beperking nog kunt doen en dat iemand nog steeds dezelfde persoon is. 


 

 


Hier kunt u een reactie of review achterlaten

Marjan van der Raad (12:27, 21 jan 2017)
'Angst": een bundel waarbij je aan het begin van elk nieuw verhaal denkt: hoe gaat dit verder? Hoe loopt dit af voor de hoofdpersoon?Ik las dan ook in één stuk door! Een aanrader.
Loek Boer, verhalenverteller (17:02, 27 dec 2016)
Tijdens de afsluiting van een verteltraining die je een aantal jaren geleden bij mij volgde, vertelde je een heel persoonlijk verhaal. d Ik vergeet nooit hoe we het als collega-vertellers beleefden: het maakte diepe indruk! Het werd uiteindelijk de basis voor je eerste boek. Nu is er al je tweede boek, met een eerste verhaal dat soortgelijke emoties oproept. Daarin ligt jouw kracht! En dan nog 15 verhalen erbij! Heel divers, maar op hun eigen manier nemen ze je mee. En zetten je soms op een heel verkeerd spoor door een niet verwachte afloop! Dat daagt uit tot verder lezen: welke verrassing heb je nu weer in petto!?
Via ECI: Ger1 (14:33, 21 dec 2016)
http://www.eci.nl/boeken/angst-margret-ester-9789492475992
spannend boek”
Een verhalenbundel die makkelijk leest en een aantal spannende verhalen bevat . Soms voorspelbaar maar soms ook met onverwachte wendingen.

Pluspunten:
spannend
Minpunten:
soms voorspelbaar
Ik zou dit artikel mijn vrienden aanbevelen.
Nico de Jong (21:07, 1 dec 2016)
'Vond het eerste verhaal Angst' heel aangrijpend,had tranen in mijn ogen. Het tweede verhaal was spannend. Ga nu door met de rest van het boek. Hou normaal niet zo van lezen, maar dit spreekt mij wel aan.'